Het kan nog steeds! Bellen met je smartphone

W8 ff ik stuur t wel door in een ander appje.Vandaag de dag communiceren we niet meer direct met elkaar, nee we mailen, we snapchatten, Skypen en appen. Praten, bellen, hoe ging dat alweer?

Toegegeven, het is makkelijk, snel en waarschijnlijk een stuk goedkoper om iemand even te appen, maar we moeten er wel een beetje mee oppassen dat het niet uit de hand loopt met ons smartphone gebruik. Een persoon berichten die je over 2 minuten gaat zien, dat is toch niet nodig? En ook de collega die tegenover je zit op kantoor, die ga je toch niet aanspreken op Skype?

Het persoonlijk benaderen van vrienden, familie en collega’s is niet alleen een stuk socialer, het voorkomt vaak ook miscommunicatie. Zeg nu zelf, is het niet al eens voorgekomen dat een vriendin een beetje boos op je was, omdat je ze je app verkeerd begrepen had. Je stuurt emoticon, maar geen emotie mee. En bovendien, je kunt niks verduidelijken.

Waarom niet nog eens een belletje of gewoon een bezoekje bij iemand thuis om te vertellen wat je hebt meegemaakt. Oké het neemt wat meer tijd in beslag en een telefoongesprek is eventueel iets duurder, maar wees eerlijk, doet het ook niet goed om iemand even te horen of te zien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>